Energievoorlichting in Meerzicht

De kosten voor het gebruik van energie rijzen op dit moment de pan uit. Gelukkig zijn er wel wat mogelijkheden om energie te besparen; zowel fijn voor de portemonnee als voor het klimaat. Consulenten duurzaam van Stichting Piëzo verzorgen op maandag 28 februari bij de locatie inZet Meerzicht een voorlichting over omgaan met energieverbruik in jouw huis.

Vanuit jouw situatie wordt ingegaan op vragen die nu spelen en krijg je heel concrete tips. Het gaat om een interactieve én laagdrempelige bijeenkomst, met tips om direct iets te veranderen. Je kunt ook vragen stellen over het lezen van de energierekening! Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen, zijn het plaatsen van radiatorfolie en het besparen van (warm) water. Kortom een informatiebijeenkomst waar iedereen een beetje nieuwe energie van krijgt om tot concrete oplossingen te komen.

De bijeenkomst is op maandag 28 februari van 13:30 tot 15:00 uur aan de Uiterwaard 21. Deelname is gratis en voor kinderen van 0-4 is er gratis kinderoppas aanwezig.

Voor meer informatie of voor aanmelden kun je contact opnemen met inZet via info@inzet-indewijk.nl of via 079-8887770.

Recent

Ontdek Zoetermeer en omgeving op de fiets

Maatschappelijke Diensttijd voor jongeren

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum