Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

Een eigen feestje voor 27 deelnemers die afgelopen week via Piëzo en MboRijnland hun mbo 1 of 2 -diploma in ontvangst namen.

Na een hectisch (anderhalf) jaar waarin corona de boventoon voerde, kregen de deelnemers hun welverdiende diploma uit handen van hun docent van MboRijnland en studiebegeleider van Piëzo. Een feestje was het ondanks de corona maatregelen wel. Elke deelnemer kreeg een tijdstip toegewezen waarop het diploma persoonlijk uitgereikt werd. Alle deelnemers liepen over een heuse rode loper een feestelijk versierde zaal in en kregen hun felbegeerde diploma en een attentie. Zo voelde iedereen zich in het zonnetje gezet.

Gestimuleerd door docenten, studiebegeleider en vrijwilligers voor stage- en huiswerkbegeleiding en kinderoppas wist de groep de opleiding succesvol af te ronden. De deelnemers combineerden school met praktijkstages bij organisaties in de wijk en bij bedrijven. De opleiding werd verzorgd door Piëzo en MboRijnland samen en er werd intensief samen gewerkt met klantmanagers van de gemeente Zoetermeer en de vele stage-aanbieders.

De deelnemers hebben nu een prachtig toekomst perspectief met hun diploma in handen. Een aantal van de gediplomeerden gaat door met een mbo 3 opleiding in de zorg of wist aan te geven dat zij gaan starten met een baan.

Stichting Piëzo en MboRijnland wensen de deelnemers heel veel succes in de toekomst.

Voor meer informatie over Piëzo en de opleiding kunt u contact opnemen met Paula Verweij, 06-40579695, paula@stichtingpiezo.nl.

Recent

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie bezoeken de Poffertjestuin

Repair Café Zoetermeer

Afsluiting Taalontmoetingen basisschool in Rokkeveen