Deelnemers PiëzoMethodiek starten voortraject mbo

Zestien enthousiaste deelnemers aan de PiëzoMethodiek zijn gestart met hun voortraject mbo- niveau 1. De komende twaalf weken van het voortraject staan in het teken van taal- en rekenonderwijs, zo kunnen deelnemers goed voorbereid aan de opleiding beginnen. De opleiding mbo- niveau 1 die in september van start gaat, leidt deelnemers op voor dienstverlening breed of zorg.

Het voortraject wordt uitgevoerd door mboRijnland en een enthousiaste vrijwilliger van Piëzo. Én wordt financieel mogelijk gemaakt door Gemeente Zoetermeer.

Voor meer informatie over opleidingen bij Piëzo kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen via 06-52667817 of sandra@stichtingpiezo.nl.

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie