Deelnemers PiëzoMethodiek nemen diploma’s in ontvangst

Een groep van 19 enthousiaste deelnemers aan de PiëzoMethodiek mocht afgelopen week hun welverdiende mbo 2- diploma in ontvangst nemen. De groep werd persoonlijk gefeliciteerd door de aanwezige wethouder Isabelle Vugs. Gestimuleerd door docenten, stagebegeleiders en vrijwilligers wist de groep de eenjarige opleiding succesvol af te ronden. De deelnemers combineerden school met praktijkstages bij bedrijven.

De opleiding werd verzorgd door mboRijnland en Piëzo. Voor de financiële bijdrage voor les- en boekengeld zorgde de gemeente Zoetermeer.

Voor meer informatie over Piëzo en de opleiding kunt u contact opnemen met Thera@stichtingpiezo.nl of Sandra@stichtingpiezo.nl.

Fotograaf: Henk Leentfaar

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!