Creatieve en leerzame vakantie in de Ambachtenwerkplaats

Wijkbewoners uit Palenstein, jong en oud, hebben een creatieve en leerzame voorjaarsvakantie gehad in de Ambachtenwerkplaats. Zo maakten volwassenen en kinderen sieraden, repareerden ze fietsen en maakten ze kunst van zwerfaval. Ook leerden ze over het besparen van energie en de basis van houtbewerking.

Meer informatie

Wil je zelf actief aan de slag in de ambachtenwerkplaats of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Jocelyn Heidweiller, projectcoördinator, via 079-3421725/06-51948552 of jocelyn@stichtingpiezo.nl.

voorjaarsvakantie_aw_houtbewerking met kinderen voorjaarsvakantie_aw_leren over boren voorjaarsvakantie_aw_memorie plankjes maken

Fotograaf: Piëzo

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats