Certificaat ‘Vrouw in Actie’

Deelnemers van ‘Vrouw In Actie’ hebben een certificaat gekregen uit handen van wethouder Isabelle Vugs

Een groep vrouwen die de workshop ‘Vrouw in Actie’ (VIA) en ook een verdiepingscursus heeft gevolgd, kreeg ter afsluiting van het project een certificaat uitgereikt tijdens een feestelijk moment. Wethouder Isabelle Vugs heeft de certificaten uitgereikt. Een aantal van de vrouwen heeft tijdens dit traject een baan gevonden, is gestart met vrijwilligerswerk uitvoeren of volgt een andere cursus. Een mooi resultaat!

Voor vrouwen die weer aan de slag willen en daarvoor een steuntje in de rug nodig hebben is het project ‘Vrouw In Actie’ ontwikkeld. Vrouwen doen mee aan een reeks van 5 workshops.
De workshops worden verzorgd door succesvolle vrouwen uit het bedrijfsleven die graag hun kennis, netwerk en ervaring met andere vrouwen willen delen. De opzet van de workshops is dat de deelnemers aan de hand van vragen en oefeningen, onder begeleiding van een gespreksleiders, met elkaar in gesprek gaan.

Vrouwen komen er achter wat zij willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Ze maken een actieplan en werken dat uit. Zij bepalen welke vervolgstap zij willen volgen.

VIA certificaten-10

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie

Geef een reactie