Workshop Beter slapen

De één valt als een blok in slaap en de ander ligt nog een tijd wakker of slaapt onrustig. Hoe komt dat toch? Samen met een trainer van Indigo Preventie ga je ontdekken waarom jouw slaapgedrag is zoals het is en wat je kunt doen om een betere nachtrust te krijgen.

Donderdag 1 juni van 10:00 tot 12:00 bij inZet Meerzicht aan de Uiterwaard 21. Deelname is gratis. Voor kinderen van 0-4 jaar is gratis kinderoppas aanwezig.

Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Christa de Jonge, sociaal cultureel werker bij Stichting Piëzo, via c.dejonge@inzet-indewijk.nl of bel naar de locatie via 079-3229453.

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag