Wijkpost Centrum verhuist naar Castellum Palensteyn

In mei 2016 verhuist de Wijkpost Centrum naar Castellum Palensteyn. De dienstverlening van de wijkpost blijft hetzelfde en ook de wijkagenten verhuizen mee.
Wel verandert de naam van de wijkpost in Gemeentelijk Informatie Punt

Samenwerken

Het grote voordeel van het informatiepunt van de gemeente in Castellum Palensteyn is dat er iedere dag al veel mensen komen. Een ander voordeel is dat de gemeente straks in hetzelfde gebouw zit als stichting Piëzo en dichtbij Welkom2 waar ook veel gemeentelijke partners gevestigd zijn. Dat maakt samenwerken makkelijker.

Extra punt

Voor wijkbewoners van Centrum die het Castellum lastig kunnen bereiken is er vanaf mei ook de mogelijkheid om vragen en meldingen over de wijk Centrum te doen bij het Publieksplein van de gemeente.

Primeur

Centrum wordt de eerste wijk met een nieuw soort gemeentelijk informatiepunt: een gemeentelijk balie in een wijkgebouw waar ook al andere voorzieningen voor bewoners zijn zoals onderwijsinstellingen, sportvoorzieningen, ontmoetingsruimtes, het jongerenwerk en zorg- en welzijnspartners. Uiteindelijk worden alle wijkposten omgevormd naar gemeentelijke balies. Wanneer dit gebeurt, hangt samen met de aflopende huurcontracten van de wijkposten.

Recent

Ontdek Zoetermeer en omgeving op de fiets

Maatschappelijke Diensttijd voor jongeren

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Geef een reactie