Welkom bij inZet tijdens NL Doet

Op vrijdag 11 maart steekt heel Nederland de handen uit de mouwen bij de grootste vrijwilligersactie van het land. Het Oranje Fonds organiseert deze actie om iedereen op een laagdrempelige manier te laten ervaren hoe leuk het is om vrijwilliger te zijn. inZet sluit graag bij deze actie aan en verwelkomt vrijwilligers graag bij haar activiteiten.

Bij inZet Centrum starten wij op 11 maart om 11:30 uur aan het Rakkersveld 253 met een pannenkoekenlunch voor ouderen en overige bewoners uit de wijk. Daarna gaan we letterlijk ‘de bloemetjes buitenzetten’ in het Atrium van het Castellum. Zo komen wij en het Atrium weer helemaal in voorjaarssfeer. Na het werk, rond 15:30 uur, drinken we nog een kopje koffie of thee met heerlijke, zelfgebakken cake.

Bij inZet Meerzicht kan iedereen die overweegt om vrijwilligerswerk te gaan doen tussen 10:00 en 12:00 binnenlopen aan de Uiterwaard 21. Onder het genot van een kopje koffie of thee delen vrijwilligers vol enthousiasme hun ervaringen en raak je misschien geïnspireerd om zelf ook vrijwilligerswerk te gaan doen.

Wil je graag meer weten over deze dag of wil je meedoen als vrijwilliger en je aanmelden? Neem dan contact op met inZet via info@inzet-indewijk.nl of via 079-8887770.

Recent

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag