Wat wilt u weten over uw wijk Palenstein?

Wat wilt u weten over uw wijk Palenstein en wat is er allemaal te doen in de wijk Palenstein? En wat staat er allemaal te gebeuren de komende maanden?

De samenwerkende organisaties PaletWelzijn, Piezo, MOOI Welzijn, de buurtsportcoach van de Gemeente, Buurtwerk, FormulierenBrigade, Kwadraad en de gemeente Zoetermeer staan op maandag 16 april tussen 13.00 en 16.00 uur voor u klaar in het winkelcentrum Croesinkplein tegenover Dirk vd Broek.

Heeft u vragen over de sloop, renovatie en nieuwbouw in Palenstein? Of over wat u kunt doen voor uw ontspanning? Waar kun je terecht voor gratis Nederlandse taallessen, voor een computercursus of om talenten te ontwikkelen? Of wilt u een lekker hapje eten voor 3 euro? Of heeft u interesse in vrijwilligers werk? Of u heeft hulp nodig bij lastige regelingen of met het invullen van moeilijke formulieren? En u weet niet waar u terecht kunt? Dan staan wij u te woord en helpen u bij het doorverwijzen naar de juiste instantie.

Voor iedere bewoner die langskomt met een vraag of voor informatie is er een leuke gratis boodschappentas en een zakje bloemzaadjes.

Voor meer informatie: Christine@stichtingpiezo.nl of m.meijer@MOOIwelzijn.nl

Recent

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet 

Bloemetje voor de kinderen van de VoorleesExpress activiteit

Piëzo Talentenacademie en Stichting Leergeld

Geef een antwoord