Vrijwillige begeleiders Studieplekken

Over een paar weken beginnen de scholen weer en daarmee voor veel kinderen ook het huiswerk. Er zijn in Zoetermeer steeds meer kinderen die, om verschillende redenen, thuis geen mogelijkheid hebben om hun huiswerk te maken of daarbij niet door hun ouders of binnen hun netwerk geholpen kunnen worden. Als vrijwillige huiswerkbegeleider op een Studieplek bij Piëzo maak jij het verschil voor deze kinderen. Met jouw hulp en aandacht kunnen zij, net als hun klasgenootjes, straks ook hun huiswerk maken en inleveren. 

Heb je overdag of in de namiddag één of twee uurtjes tijd? Dan verwelkomen we je graag als vrijwillige huiswerkbegeleider van een Studieplek, zo draag je bij aan kansengelijkheid voor kinderen en jongeren. 

Naast vrijwillige huiswerkbegeleiders zijn we ook op zoek naar een vrijwillige coördinator voor de Studieplekken. Als coördinator ondersteun je de projectleider bij de contacten met ouders, scholen en vrijwilligers, houd je overzicht over de aanmeldingen van leerlingen en verzorg je de administratie van het project binnen ons deelnemersvolgsysteem.

Wil je graag een bijdrage leveren aan de Studieplekken als huiswerkbegeleider of als coördinator? Neem voor meer formatie of om je aan te melden contact op met Wendy Moerman via wendy@stichtingpiezo.nl of 06-80055583.

Recent

De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie maken toeristische foto’s van een regenachtig Zoetermeer

Gezellige wijklunch bij inZet Centrum

Drukbezochte avond in Wijktuin Noordhove

Textielworkshops voor tieners bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats