Talentenfeest Piëzo TalentenAcademie Palenstein, Buytenwegh en Oosterheem

Het jaarlijkse talentenfeest van de Piëzo TalentenAcademie om kennis te maken met beroepen wordt in de week van 16 december georganiseerd. Kinderen van 9-14 jaar kunnen meedoen aan leuke en leerzame workshops over horeca, techniek en kunst. In de wijk Palenstein staan horeca en kunst centraal. De kinderen leren  lekkere en gezonde hapjes maken en maken samen een kunstwerk (trek kleding aan waarin je mag verven). In Buytenwegh staat techniek centraal. Kinderen ontdekken de wonderen wereld van techniek in de Technobiel en de Ambachtenwerkplaats. In Oosterheem leren kinderen alles over uiterlijke verzorging in de workshops nagels of haar stylen of gezichtsverzorging. Ouders zijn ook van harte welkom!

 

Op maandag 16 december van 15.15 uur tot 17.15 uur is het feest in de wijk Palenstein bij Piëzo (Rakkersveld 253). Op woensdag 18 december van 13.30 uur tot 15.30 uur is het feest in Buytenwegh in de Ambachtenwerkplaats (Teldersrode 21). Op donderdag 19 december van 15.30 uur tot 17.30 uur is het feest in Oosterheem (Zanzibarplein 21). Kinderen die vanaf januari 2020 ook mee willen doen met de TalentenAcademie ‘gezondheidszorg’ kunnen zich op deze dagen direct inschrijven!

 

Piëzo TalentenAcademie
Bij de Piëzo TalentenAcademie ontdekken kinderen van 9 tot 14 jaar hun talent en nemen een kijkje in de wereld van beroepen. Ze maken kennis met diverse vakgebieden en professionals uit de wereld van beroepen. Ze ontmoeten professionals die vertellen over hun beroep, worden uitgedaagd om bij zichzelf te onderzoeken of ze de benodigde vaardigheden van het beroep herkennen en welke talenten bij het beroep horen. Ook gaan kinderen aan de slag met het ontwikkelen van hun talent en competenties. Zij leren onder andere presenteren, samenwerken, problemen oplossen en het is mooi om te zien hoe hun zelfvertrouwen groeit.

 

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Jocelyn Heidweiller via 06-51948552, jocelyn@stichtingpiezo.nl.

 

Recent

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!

Egelopvang blij met de vele egelslaapzakjes

Kookworkshop voor kinderen bij inZet Buytenwegh

Kennissessie – Het belang van bewegen