Taalvrijwilligers gezocht bij Piëzo

Met taal kunnen we contact maken met andere mensen en het opent deuren als je de taal goed spreekt. In Zoetermeer zijn er mensen die, om wat voor reden dan ook, hulp of ondersteuning nodig hebben bij het – beter ‑ leren van de Nederlandse taal.

Daarom is Piëzo op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn.

Wat verwachten we van jou als vrijwilliger?
Natuurlijk een goede beheersing van de Nederlandse taal, waarbij we niet verwachten dat je een onderwijsachtergrond hebt. Het is wel belangrijk dat je betrokken bent bij mensen die de taal willen leren. Als je taalvrijwilliger wordt dan krijg je via het Digi-Taalhuis een basistraining aangeboden die uit vier dagdelen bestaat.

Wat heeft Piëzo jou te bieden?
Ontmoeting met veel bijzondere mensen, gezelligheid en contact met andere vrijwilligers. De taallessen vinden plaats op de locaties van Piëzo of bij de deelnemers thuis in Zoetermeer. Er is genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en workshops.

Wil je je aanmelden als taalvrijwilliger of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Bhumika Trivedi, taalteam@stichtingpiezo.nl, 06-40284764.

Recent

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie bezoeken de Poffertjestuin

Repair Café Zoetermeer

Afsluiting Taalontmoetingen basisschool in Rokkeveen