Supermarktrondleiding bij PiëzoCentrum Oosterheem

Er is zoveel te koop in de winkel, maar wat is er nu gezond en ook nog betaalbaar? Wat staat er op het etiket van de verpakkingen en wat betekent het? De diëtist van Goudenhart geeft uitleg  tijdens een rondleiding in de supermarkt en schenkt ook aandacht aan koolhydraten. De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 april van 09.15 uur tot 11.15 uur. Om 09.15 uur is de start van de bijeenkomst in PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 21.

Neem voor meer informatie contact op met Natalia Sadinska, Sociaal Cultureel Werker PiezoCentrum Oosterheem: 079-3428416 / 06-46863212, natalia@stchtingpezo.nl of loop binnen in het PiëzoCentrum.

Gerelateerd

Neem deel aan sportieve activiteiten bij PiëzoCentrum Meerzicht

Piëzo zoekt vrijwilligers voor Taal & Toekomst, een taalcoachingprogramma voor jongeren

Appeltje van Oranje