Start computercursus in PiëzoCentrum Meerzicht

Vanaf woensdag 6 november start er weer een computercursus in PiëzoCentrum Meerzicht. Deze cursus is voor de beginnende gebruiker van de computer, maar ook geschikt voor de gebruiker die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar computervaardigheden. De cursus bestaat uit zes lessen. U leert werken met de muis, u leert over het gebruik van internet, maar ook kunt u leren omgaan met Office producten als Word, Excel en Powerpoint. De computercursus wordt gegeven door enthousiaste en kundige vrijwilligers. De cursus vindt plaats vanaf woensdag 6 november tot en met woensdag 11 december van 09.15 uur tot 11.15 uur.

 

De kosten per cursus bedragen € 30,-. Dit kan contant betaald worden of tegen inlevering van ZoetermeerPas cheque 3, 4, 5 of 6. De materialen zijn bij de kosten inbegrepen. Kinderoppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar is aanwezig.

 

Heeft u vragen over de computerlessen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Anouk Logtenberg via 06 40537674 of anouk@stichtingpiezo.nl.

Recent

Een Koninklijke kookworkshop voor kinderen

Workshop bij inZet Buytenwegh over meer zelfvertrouwen

Omgaan met meningsverschillen – workshop door Indigo Preventie

Gezellig samen aan de slag in Wijktuin Noordhove