Start computercursus beginners PiëzoCentrum Oosterheem

Donderdag 5 september start de computercursus voor beginners in PiëzoCentrum Oosterheem. De cursus is bedoeld voor de beginnende computergebruiker. Je leert omgaan met de muis, het toetsenbord en het beeldscherm. Ook komt het schrijven van een kleine tekst aan bod, het gebruik van internet, e-mail, mappen en bestanden. De cursus “basis computergebruik” bestaat uit 8 lessen en is op donderdag van 09.15 uur tot 11.15 uur.

De kosten bedragen € 40,-. Dit kan contant of tegen inlevering van cheque 3, 4, 5 of 6 van de ZoetermeerPas. De materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Natalia Sadinska via natalia@stichtingpiezo.nl of 06-46863212 of loop binnen bij PiëzoCentrum Oosterheem (Zanzibarplein 21).

Warm de winter door en energiebesparen

Meedoen als deelnemer of als vrijwilliger van Nederlandse taalles

Talentacademie leert wat een handicap is

Leuke en leerzame activiteiten voor ouders en jonge kinderen in Oosterheem