Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn

Op woensdag 25 november vindt in Castellum Palensteyn het jaarlijkse sinterklaasfeest plaats georganiseerd door wijkbewoners en verschillende organisaties uit de wijk. Dit jaar wordt er voor en door ouderen een snertlunch verzorgd, zijn er diverse optredens te zien door sint, piet en talentjes uit de wijk, worden kinderen geschminkt en is er pietengym voor kinderen van zes jaar en ouder. Van 12.15 uur tot 16.15 uur kunnen jong en oud volop genieten van het feest. Sint en piet zullen de feestelijke dag afsluiten om 16.15 uur. Voor de lunch en de optredens zijn toegangskaarten te kopen voor 1 euro per stuk. De kaartverkoop is aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253.

Het feest wordt georganiseerd voor en door jonge en oudere wijkbewoners en wordt ondersteund door –de samenwerkende- organisaties Middin, MOOI, Palet Welzijn, Piëzo, basisschool de Meerpaal en Kern Kinderopvang. Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer, de gezamenlijke Woningbouwcorporaties en supermarkt Dirk van den Broek.

Programma

12.15 – 13.45 uur – Snertlunch voor ouderen. Kosten, 1 euro.
14.15 – 15.15 uur – Optreden door sint, piet en talentjes uit de wijk in de Cor van Zijpzaal. Kosten, 1 euro.
15.15 – 16.15 uur – Pietengym voor kinderen van 6 jaar en ouders. Dit onderdeel is gratis.

Kaartverkoop aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253 op maandag/m donderdag van 09.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Voor meer informatie: Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, 079-8887770

Sinterklaas PCP-31

Fotograaf: Henk Leentfaar

 

Recent

De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie maken toeristische foto’s van een regenachtig Zoetermeer

Gezellige wijklunch bij inZet Centrum

Drukbezochte avond in Wijktuin Noordhove

Textielworkshops voor tieners bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Geef een reactie