Open dag gebouw Reakt en Ambachtenwerkplaats Piëzo

Reakt en Piëzo (Ambachtenwerkplaats) delen sinds een klein half jaar een gebouw aan de Teldersrode in Buytenwegh. Op donderdag 17 oktober wordt er een open dag gehouden voor iedereen uit de wijk Buytenwegh en andere belangstellenden.

Er is een leuk en gevarieerd programma samengesteld dat wordt aangeboden door de gebruikers van het gebouw. Ook worden rondleidingen gehouden door het gebouw. Voor wie houdt van creatief bezig zijn, (leren) werken met je handen en speciale en unieke dingen maken is een bezoekje aan de open dag zeker de moeite waard! In de horeca staan lekkere drankjes klaar en kan men zelf koekjes bakken. Ook kun je meedoen met een rummikub-toernooi en is er live muziek. In de werkplaatsen kan men een kijkje nemen en deelnemen aan leuke en verrassende workshops zoals fietsreparatie, houten letters en plankjes versieren met mozaïek, een houten vogelvoerhuisje maken en accessoires van stof ontwerpen en maken.

De open dag begint om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom en van te voren aanmelden is niet nodig.

 

Locatie: Gebouw Reakt en Ambachtenwerkplaats Piëzo

Adres: Teldersrode 25

Datum: Donderdag 17 oktober

Tijd: 13.00-18.00 uur

Recent

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!