Op zoek naar gespreksleiders ‘Opvoeden Samen Aanpakken’

Voor het project “opvoeden Samen Aanpakken’ is Piëzo op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gespreksleider willen zijn. De gespreksleider begeleidt groepsgesprekken van ouders en opvoeders over het opvoeden en opgroeien van hun kinderen. Ook delen ouders en opvoeders ervaringen met elkaar en wisselen zij tips uit.

De gespreksbijeenkomsten van ‘Opvoeden Samen Aanpakken’ worden op aanvraag op diverse locaties, zoals scholen en kinderdagverblijven, in Zoetermeer gehouden.

Alle gespreksleiders krijgen een inwerkprogramma aangeboden dat medio september start.

Heeft u interesse om gespreksleider te worden? Neem dan contact op met Wendy Moerman, projectleider ‘Opvoeden Samen Aanpakken’ via 06-80055583 of wendy@stichtingpiezo.nl

Fotograaf: Jettie Scholten

Kookmaatjes Piëzo bedankt

Online workshop leer omgaan met verandering bij Piëzo