Nieuwe workshops creatieve werkplaats Ambachtenwerkplaats

‘Schilderen met bijenwas’ en ‘schilderen op zijde’ zijn twee nieuwe workshops die starten in de creatieve werkplaats van de Ambachtenwerkplaats. Vanaf maandag 18 september, 12.30 uur, kunnen deelnemers onder leiding van een kundige vrijwilliger wekelijks aan de slag met het schilderen op zijde. Om 14.30 uur start de workshops schilderen met bijenwas. Aanmelden voor de workshops is niet nodig. Kosten zijn 3 euro per les. Contant te betalen of tegen inlevering van ZoetermeerPas cheque 3, 4, 5 of 6.

Loop voor meer informatie binnen in de Ambachtenwerkplaats (Vrouwenhuiswaard 7) of neem contact op met Femke Boerkamp via 079-8881928. Of mail naar femke@stichtingpiezo.nl

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!