Nieuwe ontmoetingen en lekker eten bij Integratiediner Dirk vd Broek en Piëzo

Het Jaarlijkse Internationaal Integratiediner dat supermarktketen Dirk vd Broek landelijk organiseert, werd in Zoetermeer in Palenstein samen met Piëzo georganiseerd. Dirk vd Broek had alle levensmiddelen beschikbaar gesteld waarvan haar medewerkers samen met Piëzo-vrijwilligers lekkere en internationale gerechten hebben bereid. De gerechten kwamen uit verschillende (wereld)keukens zoals Antillen, Frankrijk, Suriname en Nederland. Zeker 50 mensen waren aanwezig op het diner. De mensen hebben genoten van het lekkere eten en van de leuke gesprekken aan tafel. Het diner werd muzikaal opgeluisterd door muziek van een vrijwillige DJ. Het was weer een geweldige belevenis en heel geslaagd! En bezoekers van het Internationaal Integratiediner kijken nu al uit naar volgend jaar!

Neem voor meer informatie contact op met Christine Advokaat via 06-46866491.

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

sportmaatjes sportief wandelgroep zoetermeer.

Sportmaatje bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer