Leer je fiets repareren in de Ambachtenwerkplaats

Elke maandagmiddag en dinsdagochtend staan vrijwilligers van de Ambachtenwerkplaats klaar om Zoetermeerders te leren hun fiets te repareren tijdens de fietsreparatie workshops. Deze workshops zijn geschikt voor iedereen die vertrouwd wil raken om onderhoud of kleine reparaties zelfstandig aan de eigen fiets te kunnen uitvoeren. Tijdens de twee uur durende workshops leren de deelnemers de basis die belangrijk is voor iedere sportieve of recreatieve fietser zoals een band plakken, een kabel vernieuwen, of zelf een spaak vervangen.

Datum en tijd: elke maandag van 12:30-14:30 uur en dinsdag van 09:15-11:15 uur.
Locatie: Vrouwenhuiswaard 7 in Meerzicht.
Kosten: drie euro per les of tegen inlevering van cheque 3, 4, 5 of 6 van de ZoetermeerPas.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met AnneMarie Hut, e-mail: annemarie@stichtingpiezo.nl of bellen naar 06 36019137. Of loop binnen in de Ambachtenwerkplaats.

Fotograaf: Henk Leentfaar

Klaar voor de start?! Even tijd voor jezelf – bewegen, leerzaam en gratis

Deelnemers PiëzoMethodiek nemen diploma in ontvangst

Deelnemers PiëzoMethodiek gestart met mbo2-opleiding