Kinderen Piëzo TalentenAcademie brengen werkbezoek aan de gemeente

De Piëzo TalentenAcademie is in het kader van de sector ‘Politiek en Overheid’ op bezoek geweest bij de gemeente. Tijdens het twee uur durende werkbezoek ontmoetten de kinderen wethouder Vugs, een beleidsmedewerker, leerplichtambtenaar en een casemanager en kregen ze een rondleiding door het nieuwe stadhuis/Forum.

De middag begon met een quiz over de gemeente Zoetermeer en met een kennismaking met de medewerkers van de gemeente. Tijdens het interactieve gedeelte leerden de kinderen alles over het werken voor de gemeente en hoe de gemeente werkt. De kinderen zagen een korte filmpje over wat de gemeente doet en leren bij de gemeente. Ook kregen de kinderen natuurlijk de kans om vragen te stellen aan de vier professionals die aanwezig waren.

Tot slot kregen gingen de kinderen onder leiding van Marianne Gringhuis, Netwerkregisseur Jeugd en Onderwijs, en een bode van het Stadhuis op ontdekkingstocht door het Stadhuis. Ze kregen een rondleiding langs onder andere de raadzaal en de vergaderruimte van burgemeester & wethouders.

Recent

50e koppel Beweegmaatjes

50e koppel Beweegmaatjes

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

Geef een reactie