Kennissessies voor en door ouderen “Nooit te oud om te doceren en te leren!”

Kennissessies zijn presentaties over interessante thema’s. Deze sessies worden georganiseerd door en voor ouderen. Ouderen die een bijzondere interesse, passie of hobby hebben, vertellen hier tijdens een kennissessie over. Milou van Loenen: “Wat ik te horen krijg van ouderen is dat ze heel graag nieuwe dingen willen leren, maar dat ze ook graag hun kennis en ervaringen doorgeven. Om deze reden hebben wij het initiatief genomen voor de kennissessies. Zo heeft een meneer verteld over zijn oude beroep bij de Verenigde Naties, waar hij landen hielp bij de wederopbouw na oorlog en rampen. Hij gaf hierover een mooie en indrukwekkende presentatie. Een andere oudere weet veel over componisten en heeft hier over verteld.”

De kennissessies zijn op woensdagmiddag van 14.45 tot 16:45 bij inZet locatie Buytenwegh & de Leyens, Cesar Franckrode 64. Deelname is 4 euro, inclusief koffie en thee.

De kennissessie op woensdag 9 november zal gaan over de geschiedenis van de VOC.
Ouderen die iets willen presenteren zijn van harte welkom! Ook als je alleen wil deelnemen aan een of meerdere sessies ben je natuurlijk van harte welkom!
Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen met Milou van Loenen (Sociaal Werker bij Stichting Piëzo, 06 11715238).

Recent

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!