Informatiebijeenkomsten nieuwe voedingsrichtlijnen ‘schijf van 5’

De ‘schijf van 5’ is veranderd. Diëtisten van Vierstroom Weten&Eten vertellen tijdens informatiebijeenkomsten bij Piëzo over deze nieuwe richtlijnen voor gezond eten. Daarnaast leggen zij uit wat dit betekent voor onze dagelijkse voeding.Wat is gezond eten anno 2016? De bijeenkomsten zijn gratis. Kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar is aanwezig.

Plaats en tijd

PiëzoCentrum Oosterheem
Datum: donderdag 14 april
Adres: Zanzibarplein 21
Neem voor meer informatie contact op met Natalia Sadinska, Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Oosterheem, via 06-46863212 of natalia@stichtingpiezo.nl.

PiëzoCentrum Palenstein

Datum: maandag 18 april
Adres: Rakkersveld 253
Neem voor meer informatie contact op met Christine Advokaat, Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Palenstein, 079-8885550, christine@stichtingpiezo.nl