Informatiebijeenkomst over ‘Leven met een beperking’ in PiëzoCentrum Palenstein

Op maandagochtend 12 juni wordt tijdens de informatiebijeenkomst in PiëzoCentrum Palenstein aandacht besteed aan het leven met een beperking. Cliënt ondersteuner Leonie Teske van Middin en Adelle Kuik van stichting MEE zijn gastsprekers deze ochtend.

Tijdens de themabijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 – 4 jaar De bijeenkomst is van 09.15 uur tot 11.15 uur in PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Christine Advokaat, via 079-8885550 of christine@stichtingpiezo.

In 2017 is de Prokkelweek van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni. Tijdens deze week organiseren vele enthousiaste mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen koken. Of misschien samen muziek maken of samen werken. Samen Prokkelen dus! In het bedrijfsleven, met de buurt, op school. Alles kan! Prokkelen is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie.

Recent

Ontwerp samen met een stedenbouwkundige jouw wijk

Tuinieren beperkt zich niet tot het verzorgen van bloemen en planten

Coördinator of voorlezer worden bij VoorleesExpress Zoetermeer? 

Repair Café Ambachtenwerkplaats verruimt openingstijden 

Geef een antwoord