Feestelijke uitreiking voorleesdiploma’s door wethouder Iedema 

Wethouder Jan Iedema heeft maar liefst 35 voorleesdiploma’s uitgereikt aan de kinderen die hebben meegedaan aan de VoorleesExpress. De uitreiking werd gehouden in het Forum in samenwerking met de bibliotheek die ook een hele leuke voorleesactiviteit organiseerde voor alle aanwezige kinderen en de andere aanwezigen. Ook werden alle voorleesvrijwilligers en de vrijwillige coördinatoren bedankt voor hun inzet.

Alle gezinnen en de vrijwilligers kregen het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ cadeau dat werd gedoneerd door kinderboekenwinkel Silvester Boek en Spel.

Twintig weken lang werd bij de kinderen thuis voorgelezen door een voorleesvrijwilliger van de VoorleesExpress. De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 6 jaar te bevorderen. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en verhalen.

VoorleesExpress Zoetermeer wordt uitgevoerd door Piëzo. Neem voor meer informatie contact op met de projectleider van de VoorleesExpress Wieneke Crince Le Roy via telefoonnummer 079-3229453 of via e-mailzoetermeer@voorleesexpress.nl

Fotograaf: Jan van Es

Wethouder Iedema reikt de voorleesdiploma’s uit aan drie kinderen aan de VoorleesExpress.

Recent

Creatieve vrijdagmiddag bij inZet Centrum voor kinderen en ouders

Wat staat er op het etiket?

Elke donderdag creatief bezig zijn bij Piëzo in Wijktuin Noordhove

De VoorleesExpress is op zoek naar voorlezers

Geef een reactie