Enthousiaste voorlezers gezocht

VoorleesExpress Zoetermeer is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gedurende twintig weken één uur per week voor te lezen bij gezinnen thuis. Voor het nieuwe seizoen van de VoorleesExpress, dat start in september, worden nog enthousiaste voorlezers gezocht. Neem voor meer informatie of om je aan te melden als voorlezer contact op met de projectleider van de VoorleesExpress, Wieneke Crince le Roy, via zoetermeer@voorleesexpress.nl / 06-11720398.

VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 6 jaar te bevorderen. Een voorlezer leest twintig keer voor bij een gezin thuis op een vaste avond en tijd. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en verhalen. Samen met het gezin wordt gekeken hoe het voorlezen het beste in de thuissituatie past. Alle voorlezers krijgen de training ‘interactief voorlezen’ voordat ze naar een gezin gaan.

De VoorleesExpress wordt in Zoetermeer uitgevoerd door stichting Piëzo en wordt financieel ondersteund door de gemeente Zoetermeer.

Vraag altijd persoonlijk toestemming als je deze foto wilt gebruiken.

Fotograaf: Henk Leentfaar

Recent

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie bezoeken de Poffertjestuin

Repair Café Zoetermeer

Afsluiting Taalontmoetingen basisschool in Rokkeveen

Geef een reactie