En… hoe gaat het met jou? Balans tussen zorgen voor je kind/gezin en zorgen voor jezelf

Gespreksbijeenkomst voor ouders op vrijdag 18 mei om 09.30 uur

Zodra je kinderen krijgt, gaat automatisch veel aandacht naar de kinderen. Jij geeft ze alle aandacht, maar ook je omgeving vraagt regelmatig hoe het met je kinderen gaat. Daarom vragen wij nu eens: “Hoe gaat het met jou?”, want naast vader of moeder ben je vaak ook partner, werknemer, vriend/vriendin, maar vooral jezelf!

Op vrijdagochtend 18 mei kunnen ouders met elkaar in gesprek tijdens een bijeenkomst van Opvoeden Samen Aanpakken (OSA) over hoe zij hun aandacht verdelen tussen de verschillende rollen die zij vervullen en hoe zij tijd en aandacht voor zichzelf inplannen. De bijeenkomst wordt gehouden in de huiskamer van Het Forum. Een getrainde gespreksleider van OSA leidt het gesprek.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 09.30 uur staat de koffie en thee klaar in de huiskamer van Het Forum, Stadhuisplein 1. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen het Forum, het Meerpunt en Piëzo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583.

Opvoeden houdt alle ouders en andere opvoeders bezig, hoe oud kinderen ook zijn. We lopen allemaal wel eens rond met vragen of twijfels over de opvoeding of ontwikkeling van onze kinderen. Het is fijn om deze vragen en twijfels te delen met andere ouders, maar ook als je zelf geen vragen hebt, is het fijn om te luisteren naar verhalen en ervaringen van andere ouders. Dit levert vaak veel herkenning op.

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie

Geef een reactie