Creatieve workshops voor kinderen met een beperking en hun ouders in Ambachtenwerkplaats

Op de vrijdagochtend in de herfstvakantie (26 oktober) staat de Ambachtenwerkplaats van Stichting Piëzo van 10:00 tot 12:00 uur speciaal open voor kinderen met een beperking en hun ouders. In een rustige omgeving kunnen de kinderen samen met hun ouders meedoen aan een workshop houtbewerking, fietsreparatie of gezamenlijk een kunstwerk maken.

De workshops worden verzorgd door (lerende) vrijwilligers van de Ambachtenwerkplaats.

In verband met de specifieke begeleiding die de kinderen nodig hebben, is de aanwezigheid van een ouder of eigen begeleider die het kind goed kent, een must.

De Ambachtenwerkplaats bevindt zich aan de Vrouwenhuiswaard 7 in de wijk Meerzicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583 of met AnneMarie Hut, annemarie@stichtingpiezo.nl, 079-8881928

Deelnemers PiëzoMethodiek nemen diploma in ontvangst

Deelnemers PiëzoMethodiek gestart met mbo2-opleiding

Leer je eigen vogelvoerhuisje maken in de Ambachtenwerkplaats