Ambachtenwerkplaats geopend!

De Ambachtenwerkplaats van Piëzo in Palenstein is met veel belangstelling geopend door wethouder Taco Kuiper.

In de Ambachtenwerkplaats worden inwoners van Zoetermeer ondersteund bij de ontwikkeling van hun talenten en vaardigheden op het gebied van (creatieve) ambachten.De werkplaats ontwikkelt zich tot een ontmoetingsplek voor velen waar nieuwe ideeën ontstaan en worden gerealiseerd. Een plek ook, waar mensen kunnen proeven van de cursussen en workshops die er aangeboden worden. In het gebouw van de Ambachtenwerkplaats zijn ook kledingbank MEVE! en ParticipArte gevestigd. Verder wordt er nauw samengewerkt met HABO GWW, Ipse de Bruggen en Gilde klussendienst & stadstuiniers.

Voor meer informatie; jocelyn@stichtingpiezo.nl
Opening AW-09 Opening AW-10 Opening AW-15 Opening AW-14

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats