50 deelnemers PiëzoMethodiek starten opleiding

Afgelopen weken zijn 50 deelnemers van de PiëzoMethodiek in Zoetermeer en Leiden gestart met de mbo-opleidingen Entree en Dienstverlener (niveau 1 en 2).

De opleidingen worden verzorgd door mboRijnland. De stageplekken worden binnen het netwerk van Piëzo gevonden en nieuwe partners worden benaderd om mee te doen. De animo voor deze mbo-opleidingen is groot. Deelnemers doorlopen de PiëzoMethodiek en maken toekomstplannen. Ze kijken naar hun talenten en zoeken de passende opleiding.

Deelnemers gaan leren en stagelopen combineren. Zij krijgen hulp van vrijwilligers met bijvoorbeeld huiswerk, rekenen, Nederlandse taal of computerwerk.
Voor meer informatie over de opleidingen van Piëzo kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen; 06-52667817, sandra@stichtingpiezo.nl. Voor Leiden; Thera Leenman, 06-52478328, thera@stichtingpiezo.nl.

Fotograaf: Henk Leentfaar

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

sportmaatjes sportief wandelgroep zoetermeer.

Sportmaatje bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer