Wie komt het vrijwillige taalteam van Piëzo versterken?

Piëzo is op zoek naar taalvrijwilligers die andere Zoetermeerders willen stimuleren en begeleiden met hun Nederlandse taalontwikkeling.
Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie en beschouwt het als haar missie om – met alle mogelijkheden, die haar ten dienste (kunnen) staan – Zoetermeerders, die gedeeltelijk of geheel ‘buiten’ de samenleving staan of dreigen te komen, te stimuleren, te ondersteunen en te begeleiden met betrekking tot participatie, integratie en emancipatie. Dit gebeurt altijd op basis van hun individuele talenten en met als doel zo volwaardig mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Binnen de verschillende PiëzoCentra zijn momenteel 40 taalgroepen actief die beleid worden door vrijwilligers onderbegeleiding van een professionele coördinator.
Wie interesse heeft kan contact opnemen met Janita Volders, janita@stichtingpiezo.nl

Piezo 144

Ouderen in Meerzicht blij verrast met heerlijke pannenkoeken tijdens NLdoet