Tai Chi bij PiëzoCentrum Meerzicht

Vanaf donderdag 15 december worden er Tai Chi lessen georganiseerd vanuit PiëzoCentrum Meerzicht. Deze lessen worden gegeven door Luxia Sun, een vrijwilliger die haar talent voor lesgeven in Tai Chi verder wil ontwikkelen. De lessen worden uitgevoerd in de gymzaal van AmbachtenWerkplaats van Piëzo.

Tai Chi is een bewegingsleer afkomstig uit China. De activiteit bestaat uit meditatie om je denken rustig te krijgen en de gezondheid van de rest van je lichaam te bevorderen. Deze oefeningen zijn langzame, zachte, geconcentreerde bewegingen op rustgevende muziek. Bewegen is bij klachten als reuma, artrose, rugpijn en diabetes niet alleen goed, maar sterk aan te raden.
Datum: iedere donderdag
Tijdstip: 12.30-14.30 uur
Locatie: AmbachtenWerkplaats Piezo, Vrouwenhuiswaard 7

Kosten: €3,- per les of tegen inlevering van cheque 3, 4 of 5 van de Zoetermeerpas