Succesvolle afsluiting traject naar maatschappelijke participatie

In opdracht van de gemeente Zoetermeer heeft Piëzo een traject uitgevoerd met inburgeraars om hen op praktische wijze verder te helpen met hun maatschappelijke participatie.
Een groep van 14 inburgeraars heeft gedurende een kwartaal extra taalbegeleiding gevolgd gericht op maatschappijoriëntatie.
Zij werden gedurende het traject ondersteund door een taaldocent en taalvrijwilligers.
Alle deelnemers zijn begeleid om maatschappelijk actief te worden. Hierbij is gebruikt gemaakt van de de PiëzoMethodiek.
Het traject werd op feestelijke wijze afgesloten met hele goede resultaten. Deelnemers hebben een actieplan gemaakt met een toekomstperspectief.
Twee deelnemers gaan aan de slag met een taalmaatje en de andere 12 hebben inmiddels een baan als vrijwilliger.

Opstapcursus-45

Ouderen in Meerzicht blij verrast met heerlijke pannenkoeken tijdens NLdoet