Spelen & ontmoeten in PiëzoCentrum Oosterheem

Heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vinden jij en je kinderen het leuk om er even uit te zijn en om andere ouders en kinderen te ontmoeten? Vanaf vrijdagochtend 22 maart 2019 zijn jullie van harte welkom bij Spelen & Ontmoeten in PiëzoCentrum Oosterheem.

Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers kun je kennismaken met andere ouders en luisteren naar elkaars verhalen en ervaringen. Wil je liever rustig een boek lezen of nog wat werk afmaken? Dat kan ook. Voor de kinderen is er eten en drinken aanwezig en natuurlijk speelgoed.

Regelmatig zullen er leuke activiteiten en workshops georganiseerd worden of zal er iemand aanschuiven om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Spelen & ontmoeten kan vanaf 22 maart 2019 elke vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij PiëzoCentrum Oosterheem aan het Zanzibarplein 21. De entree bedraagt €3,00 per persoon. Voor kinderen is het gratis. Betalen kan contant of tegen inlevering van ZoetermeerPas Cheque 3, 4, 5 of 6.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natalia Sadinska via natalia@stichtingpiezo.nl of 079-3428416 / 06-46863212.

Recent

Kinderactiviteiten bij Piëzo Meerzicht

Beter leren fotograferen

Feestelijke afsluiting participatieverklaringstraject

Bonen drogen in Wijktuin Noordhove