Voel je goed

Overgewicht en lage gezondheidsvaardigheden gaan vaak hand in hand. Probeer maar eens advies te krijgen over voeding als je niet weet waar je die informatie moet zoeken! Of probeer maar eens een etiket te lezen als je de taal niet goed begrijpt.

In het ‘Voel je goed!’ project kunnen mensen met overgewicht hun gezondheid verbeteren. Ze krijgen eet- en beweegadviezen en les in gezondheidsvaardigheden. Het project is speciaal voor volwassenen die de Nederlandse taal niet goed spreken (laaggeletterden) en die naar een diëtist gaan.

• Het project is een samenwerking van Stichting Lezen & Schrijven (L&S) en andere organisaties.
  • Eind 2018 hopen we weer nieuwe groepen ‘Voel je goed!’ te kunnen starten!

Wilt u meer informatie of wilt u zich alvast aanmelden voor een nieuwe groep, neem dan contact op met Janita Volders (Janita@stichtingpiezo.nl, 06-55214961).

Gerelateerd

Energieparty