Man In Ontwikkeling

Man In Ontwikkeling (MIO) is een project voor mannen door mannen. In dit project krijgen mannen een serie van 5 workshops aangeboden. Na inschrijving wordt verwacht dat zij naar alle 5 bijeenkomsten komen.

Tijdens de bijeenkomsten staat het ontdekken van eigen talent en vaardigheden centraal. De mannen krijgen hulp om stappen te zetten richting arbeidsmarkt en/of opleiding.

In 5 interactieve workshops worden de mannen begeleid door een vrijwillige, mannelijke trainer die samen met de mannen op zoek gaat naar talenten en vaardigheden.

Deze vijf workshops zijn een eerste stap in het krijgen van een denkrichting of een focus op werk of opleiding. De deelnemers worden begeleid naar een concrete volgende stap, overwinnen belemmeringen en krijgen meer zelfvertrouwen!

Mannen die daarna verder willen ontwikkelen, kunnen in overleg doorstromen naar een verdiepingscursus.

Voor wie?

Man In Ontwikkeling is voor mannen met afstand tot de arbeidsmarkt vanwege geen ervaring op de arbeidsmarkt of zonder recente ervaring op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Odette Panneman
Telefoonnummer: 06 36019137