Creatieve inloopochtend bij PiëzoCentrum Buytenwegh

In PiëzoCentrum Buytenwegh is er elke maandag van 11:30 tot 13:00 een creatieve inloop.  Met onze enthousiaste vrijwilliger  kan je knutselen, aan handwerk doen en je kan spelletjes spelen. Aansluitend wordt er een gezonde lunch klaargemaakt en geserveerd door gastvrouwen van het centrum. Materialen voor de creatieve activiteit zijn aanwezig.

Aansluitend aan de creatieve inloop wordt een eenvoudige gezonde lunch bereid door vrijwilligers.

Kom je gezellig een keertje meedoen?

Datum: iedere maandag
Tijdstip: 11.30-13.00 uur
Locatie: PiËzoCentrum Buytenwegh, Cesar Franckrode 62
Kosten creatieve inloop: €1,- per les of tegen inlevering van cheque 3, 4 of 5 van de Zoetermeerpas

Kosten lunch: €2,- per les of tegen inlevering van cheque 3, 4 of 5 van de Zoetermeerpas

Neem voor meer informatie contact op met Milou van Loenen,
Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Buytenwegh, via 079-8887474 / 0611715238 of milou@stichtingpiezo.nl.

handwerkinloop-pcb

Online bijeenkomst ‘beter slapen’ bij inZet

Kan jij combinatiefunctionaris sport worden?

Bezoekvrouwen- en mannen helpen bij overzicht houden op financiën

Afsluiting project Opstap naar maatschappelijke participatie